Miejsce do umycia samochodu POZNAŃ

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kondrackip
    Classic
    • 2010
    • 8

Ja kupilem pudelko INA, jak sie okazalo w srodku byl Litens, (kolo pasowe juz INA) ale wyczytalem ze to calkiem dobra kanadyjska firma i taki proceder jest normalny, firmy podkupuja czesci i sprzedaja pod swoja nazwa. Nie zdziwie sie jesli moj tez rozleci sie po takim czasie znowu.
    Czyli u Ciebie nadal chodzi ciezej niz przed wymiana?!A zauwazasz jakies negatywne skutki, czy nic sie nei dzieje?!
    Dzieki za odpowiedz!
    Paweł
  • pmiszk
    Classic
    • 2009
    • 32

Witam,
    Czy orientuje sie ktos gdzie w Poznaniu mozna podjechac i skorzystac ze szlaufa/karchera i WLASNYMI srodkami szampon/gabka umyc auto?

pozdrawiam
    pmiszk

Komentarz

• ahge
      Drive
      • 2009
      • 64

Fajna myjka jest na przeciwko Selgrosu przy rondzie starołęckim, 1 min za 1 zł, wrzucasz kasę i lejesz

Komentarz

• pmiszk
        Classic
        • 2009
        • 32

ale mozna tam przyjechac z wlasnym szamonem i gabka i korzystac tylko z wody??
        chodzi mi o to ze na wszystch myjkach gdzie myjesz tym pistoletem i jest kilka programow JEST ZAKAZ korzystania z WŁASNYCH detergentow

Komentarz

• droopsio
          Drive
          • 2008
          • 57

tam chyba żadnego "stróża" nie ma, więc nie powinno być problemu :wink:

Komentarz

• ahge
            Drive
            • 2009
            • 64

niestety jest zakaz, ale stróża nie zanotowałem

Komentarz

• fireman6
              Rider
              • 2009
              • 360

Zawsze możesz odjechać kawałek od stanowiska umyć i wrócić na spłukanie, ja u siebie tak robię
              Skoda Octavia 1.9TDi Ambiente Rider 04r
              Zapraszam https://www.facebook.com/detailingzpasja

Komentarz

• aras_
                Ambiente
                • 2008
                • 117
                • Octavia I combi (1U5)
                • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez pmiszk
                ale mozna tam przyjechac z wlasnym szamonem i gabka i korzystac tylko z wody??
                chodzi mi o to ze na wszystch myjkach gdzie myjesz tym pistoletem i jest kilka programow JEST ZAKAZ korzystania z WŁASNYCH detergentow
                „Stróż” tam akurat jest, siedzi czasem w tej budzie miedzy 1 a 2 stanowiskiem od strony serwisu cytryny, jak nie ma kolejki to na legalu można myć tam auto swoim sprzętem do mycia, jak jest kolejka to trzeba odjechać obok stanowisk. Myłem ostatnio tak i jestem średnio zadowolony, nalanie wody z pistoletu do wiadra mimo, ze ten pistolet mam włączony na tym „1szym biegu” graniczy z cudem, 2 zł poszło na samo nalanie pół wiadra wody, jest tez tam szczotka z płynem do mycia, moim zdanie mycie nią jest niewygodne, dobra do mycia dachu, maski, przedniej szyby i niczego więcej, ogólnie moje zdanie jest takie, ze te myjnie są dobre tylko to opłukania auta a nie umycia, osobiście nie lubię myć auta spiesząc się przy tym, a jeśli się człowiek nie śpieszy to może spokojnie wrzucić tyle bilonu, że wyjedzie mu ta sama kasa, co mycie ręczne w myjni.
                aras

Komentarz

Szkoda tylko że nie wszyscy robią jak kolega fireman6 Krew mnie zalewa jak jakiś debil blokuje stanowisko bo postanowił sobie umyć auto gąbką :evil:

Komentarz

Pracuję...